lördag 21 februari 2009

Här vankas det myskväll!

Dagarna går fort och snart är vår lovvecka slut. Men snacka om att vi har haft det mysigt, flera dagar i rad med både mamma och pappa hemma, kan det bli bättre. Vi har varit på badhuset, tagit långa promenader och givetvis har vi träffat släkt och vänner också. Mamma och pappa har varit och åkt slalom och lämande mig hemma med farmor och farfar, dom tyckte tydligen att jag var lite för liten för att få följa med, fräckt va? Fast jag klagar inte, hade en jätte mysig kväll, tack så mycket farmor och farfar.

Jag har lärt mig lite nya saker också, numera är jag riktigt duktig på att göra grimaser. Jag rynkar ihop hela ansiktet och frustar, mamma skrattar varje gång. Jag har även kommit på hur bilar låter, så numera brummar jag och försöker köra med allt jag kommer åt. Med lite fantasi blir även tvdosan en snygg bil. Jag vet även exakt vart klockan sitter och pekar glatt ut både den och de flesta lamporna hemma, gärna 100 gånger om dagen. Vad gäller sömnen så hade vi några riktigt bra nätter , alla tre vaknade upp utvilade och pigga, något som vi verkligen inte har varit bortskämda med de senaste veckorna. Idag är pappa iväg på skojigheter med sina killkompisar och jag och mamma ser fram mot en myskväll hemma tillsammans med Helena. Antar att det kommer att bli både god mat och dryck om jag känner dom där två rätt. Just nu är vi hemma hos mormor, om ni bara visste hur många spännande saker det finns hemma hos min mormor. Å det alra bästa är att jag får röra nästan allt, mormor har inte alls lika många aj aj saker som mamma och pappa. Nu har jag inte tid med er längre, ha en fortsatt trevlig helg så hörs vi snart puss puss

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej hej... Elsas Mamma som skriver här. Tänk att Papporna m. barn har fått haft en "mys" dag idag. På torsdag kommer vi. Tänkte bara tipsa om en tävling hos min syster ;-). Kram och God Natt!